Inge van den Hoven Fotografie

Voor prijzen en info

info@ingevandenhoven.com

 

 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Dupho gedeponeerd bij de Rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016 zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen een Fotograaf en een Wederpartij, inclusief offertes, opdrachtbevestigingen en mondelinge of schriftelijke overeenkomsten, ook na het beëindigen van een overeenkomst, tenzij partijen schriftelijk en uitdrukkelijk van deze voorwaarden zijn afgeweken.

© DuPho. Augustus 2016

 

 

Privacybeleid

Dit is de website van Inge van den Hoven Fotografie gevestigd aan de IJssellaan 23-1 te Arnhem.

Bij een bezoek aan deze website slaan wij uw gegevens niet op en we gebruiken geen cookies. Wij sturen u alleen informatie toe als u daar uitdrukkelijk om hebt gevraagd.

Maakt u gebruik van ons e-mailadres info@ingevandenhoven.com dan worden de door u ingevoerde gegevens opgeslagen in een systeem dat alleen vanuit ons kantoor kan worden beheerd. U kunt de gegevens te allen tijde inzien en op verzoek laten aanpassen of laten wissen door de verantwoordelijke van het privacybeleid van Inge van den Hoven Fotografie. Het betreft hier alleen de gegevens van (eventuele) cliënen. Op andere verzoeken via dit mail-adres zoals sollicitaties en reclames wordt niet gereageerd en deze gegevens worden meteen gewist. 

Heeft u vragen over ons privacybeleid?  Dan kunt u gebruik maken van het e-mail adres info@ingevandenhoven.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Slideshow Copyright